BLOG

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima i vestima iz sveta kriptovaluta.

Ethereum ETF - Security ili Commodity? (Hartija od vrednosti ili Roba)

Naime, mnogi izveštaji sugerišu da će agencija SEC(Američka komisija za hartije od vrednosti) možda kategorizovati Ethereum-ETH drugog po veličini blockchaina kao security što bi izazvalo ogromne implikacije na budućnost blockchaina.

Da li će Bitcoin premašiti ATH?

Cena Bitcoin-a je iznad 50 hiljada dolara i premašio je tržišnu kapitalizaciju od preko 1T. Imajući u vidu nedavni rast od 30%, učesnici na tržištu se sada pitaju kada će novi ATH?

Svet je već na blockchainu

Ova tehnologija sve većim usvajanjem prevazilazi očekivanja i primenu nalazi u mnogim sektorima poput logistike, osiguranja, prikupljanju sredstava, ekološkoj održivosti, zabavi, kockanju, nekretninama, lancima snabdevanja pa čak i kako se kompanije organizuju, blockchain tehnologija vrlo brzo menja igru.

Spot Bitcoin ETF-ovi su stigli.

Kako funkcionišu, šta donose, koji su rizici a koje prednosti? Bitcoin fondovi kojima se trguje na berzi (ETF) omogućavaju investitorima da bezbedno pristupe kriptovaluti bez potrebe da direktno rukuju digitalnom imovinom.

Šta Sve Utiče Na Cenovno Kretanje Kriptovaluta?

Na našim prostorima, mnogi aktivni učesnici na kripto tržištu se oslanjaju tehničku analizu prilikom trgovine i investiranja. Tehnička analiza iako je jedna od dokazanih najboljih pokazatelja kretanja cene, još uvek nije savršena pa je uz nju neophodno koristiti i druge analize poput analize...

Da li nas uskoro čeka porast volatilnosti na kripto tržištu i gde su nekada popularni NFTovi ?

Početkom 2021. godine smo dobili mnoštvo kritika zbog izbegavanja ulaska u NFT tržište, ne reklamiranja projekata, ponude za izdavanje naše NFT kolekcije su dolazile sa svih strana.

Usvajanje kriptovaluta i vesti sa kripto tržišta

Dolazak ETFova koji se najavljuje i polako pristizanje institucija na kripto tržište pričaju priču o početku jedne nove ere u usvajanju kriptovaluta i lično mislim da se trenutno ne postavlja pitanje da li će se ikada određene kriptovalute vratiti na stare vrednosti već samo kada.

VESTI SA KRIPTO TRŽIŠTA – Rudarenje Bitcoina, USDC, CBDC, Bitcoin ETF

Kada možemo očekivati Bitcoin ETFove, koliko je Coinbase i kada šortovao tržište kako bi zadržali pozitivan profit kompanije ?

Bitcoin analiza - Približava li se Bitcoin preokretu?

Nakon podizanja kamatnih stopa cena Bitcoina je ostala stabilna, čak toliko stabilna da je u prethodnim danima zabeležila najmanju volatilnost ikada sa prosečnim dnevnim oscilacijama od oko 0.3%.

ETH ETF, Binance, pripreme za halving i lažni PayPal tokeni

Saznajte kako Bitfarms osvaja Paragvaj svojom ambicioznom izgradnjom postrojenja, dok Binance postaje pionir u Dubaiju sa svojom MVP licencom.

Litecoin Halving: Kako je prethodno uticao na cenu i šta očekivati sada?

Šta tačno predstavlja Litecoin halving, zašto je ova pojava od velike važnosti za tržište kriptovaluta i kako je uticala na cenovne kretanja Litecoin-a u prošlosti.
Blog

11 mogućih upotreba Ethereuma za kompanije

Prema istraživanju Credit Suisse, životni vek prosečne kompanije S&P 500 je kraći od 20 godina.
Blog

STABLECOINI: Ključ za prevazilaženje volatilnosti u kripto svetu

Tržište kriptovaluta podložna je velikim oscilacijama cena, zato mogućnost da se imovina „čuva“ na način koji isključuje volatilnost je veoma važna.
Blog

Vodič kroz svet kriptovaluta

Svet kriptovaluta može biti izazovan za one koji po prvi put ulaze u ovaj prostor, ali i za one koji nisu dovoljno istražili.

Kripto zima i šta nas čeka u 2023?

Bez sumnje, 2022. je bila jedna od lošijih godina ne samo za Bitcoin već i za celo finansijsko tržište.
CTB Crypto & Consulting

Investiraj pametno. 

Pretplati se

Prijavite se na naš newsletter!

Kontakt