IN-HOUSE
TRENINZI

Nekada je saradnike vrlo teško motivisati.

Nekada su to bile fizičke stvari poput satova, znački, ali vremenom sem trenutne vrednosti i kratkog osećaja pripadnosti, motivacija je nastavila da opada.

Mnoge kompanije u svetu i kod nas su kao bonus svojim zaposlenima, kao dodatnu nagradu za uspešne poslovne kvartale počele poklanjati akcije svojih kompanija kako bi ih motivisale, proširile vidike, stvorile dodatnu povezanost sa kompanijom, zainteresovale za finansjisko tržište, proširile poglede i naravno, pokazale u kom smeru će se u budućnosti razvijati tehnologija i koje su njihove prednosti ukoliko sa tom kompanijom grade budućnost.

Ovakva vrsta motivacije se pokazala odličnom jer pored trenutne vrednosti, saradnik je mogao da primeti i oscilacije u vrednosti cene kompanije koju vide i investitori, a kao nagradu sem trenutne vrednosti, dobijao je investiciju kojoj je vrednost godinama rasla i uporedo ga motivisala ka sticanju novih znanja i veština kako bi unapredio saradnju.

CTB Crypto & Consulting
in house
bitcoin

Ukoliko nemate svoje akcije, ukoliko ne poklanjate akcije drugih kompanija zbog skupih usluga brokera a imate volje da motivišete svoje zaposlene nekom dodatnom vrednošću koja nije svakodnevna, verovatno je digitalna imovina ono što vam može biti od pomoći.

Poklonite vašim saradnicima kriptovalute uz minimalnu cenu transakcije, poklonite im coine pažlivo odabrane kompanije koje ste izabrali za njih i na taj način ih motivišite poklonima koji će dugoročno dobijati na vrednosti, poklonite im investiciju.

Zbog Vas smo kreirali in-house treninge koji će vama i vašim saradnicima proširiti vidike kako bi poklon koji dajete imao dugoročnu i veću vrednost, jer investiranje je uvek bilo samo za one koji mogu da gledaju u budućnost.

In-house treninzi su prilagođeni vašim potrebama, interesovanjima i ciljevima. Treninzi su namenjeni pre svega srednjem i višljem menadžmentu u kompanijama, bankama i drugim finansijskim institucijama, kako biste se uhvatili u koštac s najnovijim trendovima, izazovima, i procesima iz sveta kriptovaluta i blockchain tehnologije.

Naš pristup nudi savršen spoj prenošenja stručnosti i direktne praktične primene. Najbolja moguća primena iz učionice u svakodnevni radni život.

Naš izbor internih programa obuke uključuje seminare i kurseve o razumevanju kriptovaluta i osnovama blockchain tehnologije, kao i brojne druge teme iz oblasti investiranja u kriptovalute, poreskog tretmana i računovodstvenog aspekta digitalne imovine.

Zakažite besplatnu konsultaciju

Zakažite besplatnu konsultaciju, kako bi prilagodili obuku vašim potrebama i ciljevima.

CTB Crypto & Consulting

Investiraj pametno. 

Pretplati se

Prijavite se na naš newsletter!

Kontakt