Koliki budžet mi je potreban da bih krenuo sa trejdingom?

Želimo da ostanemo u kontaktu i da zajedno delimo inspiraciju, znanje i sjajne trenutke. Pratite nas na društvenim mrežama kako biste dobili pristup edukativnom sadržaju, korisnim savetima i najnovijim vestima iz sveta kriptovaluta, trejdinga i investiranja.

Želite li da vam pomognemo u vašim kripto investicijama i trgovinama?

KORAK 1: Pošaljite nam e-mail na kontakt@ctb.rs ili popunite kontakt formu i napišite više o vašim potrebama i ciljevima, kako bismo bolje razumeli kako možemo da vam pomognemo.

KORAK 2: Zakazaćemo zoom sastanak i ako se složimo da bismo bili pogodni za zajednički rad, preći ćemo na sledeće korake i započeti saradnju!

newsletter

Kako možemo da vam pomognemo?

Jednokratne konsultacije.

Za sve koji bi investirali u kripto ali ne znaju odakle da počnu ili one koji već investiraju ali samostalno i značilo bi da im neko stručan to malo pogleda.

Trgujte sa nama!

Nudimo različite pakete gde možete pratiti naše analize i trgovine, a čak i prepisivati naše uspešne trgovine.
Za sve koje bi da nauče da trguju i investiraju samostalno svaki segment kursa je konstruisan kako biste postali profitabilan trgovac i ostvarivali konzistentan profit.
Za one koje bi da investiraju, ali bi radije prepustili investicione odluke stručnjacima iz ove oblasti. Gradimo uravnotežen kripto portfolio prema vašim ciljevima i potrebama.

Hvala što ste deo naše zajednice, i radujemo se što ćemo vam pomoći da donosite pametnije odluke u svojim trgovinama i investicijama!

CTB Crypto & Consulting

Investiraj pametno. 

Pretplati se

Prijavite se na naš newsletter!

Kontakt