O NAMA

Osnivači smo Crypto Traders Balkan-a, mreže koja je nastala s ciljem da okupi ljubitelje kriptovaluta, investitore i stručnjake u ovoj oblasti.

Od svog osnivanja 2017. godine, Crypto Traders Balkan je postao jedna od najvećih i najuticajnijih grupa u regionu. Naš fokus je na edukaciji i pružanju stručnih saveta, kako za početnike tako i za iskusne investitore i trgovce.

CTB Crypto & Consulting

Prva smo akademija za investiranje i trgovanje kriptovalutama u Srbiji. I prvi koji pored teorijske pružaju i praktičnu obuku i podršku polaznicima i nakon završetka kursa.

Takođe savetujemo kako kompanije tako i pojedince kako da izgrade uravnotežen kripto portfolio. Klijenti dobijaju stručne savete, personalizovani plan investiranja, dugoročno praćenje portfolija, aktuelna izveštavanja i potpunu transparentnost. Sve ove beneficije omogućavaju našim klijentima da donose informisane odluke o investiranju i da postignu svoje finansijske ciljeve.

"Želja nam je da podelimo sa vama naše najbolje znanje i iskustvo i da pomognemo svakome ko želi da krene u svet investiranja, da sa što manje stranputica, gubljenja vremena i novca stigne do svog cilja."

MISIJA

Naša misija je podizanje svesti i kulture investiranja u Srbiji i regionu, da pomognemo ljudima na našim prostorima da se informišu i edukuju o kriptovalutama, kako bi doneli informisane odluke o investiranju i postigli svoje finansijske ciljeve.

VIZIJIA

Naša vizija je biti pouzdan partner za naše klijente i biti prepoznat kao regionalni lider u pružanju visokokvalitetne edukacije i savetodavnih usluga o investiranju u kriptovalute, uz konstantan fokus na korisničko iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata.

VREDNOSTI

Posvećenost - Izvrsnost - Preduzetnost Empatija - Poverenje - Transparentnost

Ko smo mi?

Andrejevic Andrea

Andrejević Andrea

CEO & Co-founder at CTB Crypto & Consulting

Andrejevic Ivan

Andrejević Ivan

Osnivač grupe Crypto Traders Balkan

Investiraj pametno. 

Pretplati se

Prijavite se na naš newsletter!

Kontakt