O NAMA

Osnivači smo Crypto Traders Balkan-a, mreže koja je nastala s ciljem da okupi ljubitelje kriptovaluta, investitore i stručnjake u ovoj oblasti.

Od svog osnivanja 2017. godine, Crypto Traders Balkan je postao jedna od najvećih i najuticajnijih grupa u regionu. Naš fokus je na edukaciji i pružanju stručnih saveta, kako za početnike tako i za iskusne investitore i trgovce.

CTB Crypto & Consulting

Naša strast prema ovom dinamičnom polju dovela je do osnivanja kompanije u želji da podelimo sa vama naše znanje i iskustvo.

Prva smo akademija za investiranje i trgovanje kriptovalutama u Srbiji. I prvi koji pored teorijske pružaju i praktičnu obuku i podršku polaznicima i nakon završetka kursa.

Takođe savetujemo kako kompanije tako i pojedince kako da izgrade uravnotežen kripto portfolio. Klijenti dobijaju stručne savete, personalizovani plan investiranja, dugoročno praćenje portfolija, aktuelna izveštavanja i potpunu transparentnost. Sve ove beneficije omogućavaju našim klijentima da donose informisane odluke o investiranju i da postignu svoje finansijske ciljeve.

"Želja nam je da podelimo sa vama naše najbolje znanje i iskustvo i da pomognemo svakome ko želi da krene u svet investiranja, da sa što manje stranputica, gubljenja vremena i novca stigne do svog cilja."

Ono što nas izdvaja je naša posvećenost pružanju vrhunskih usluga u kripto-investiranju. Naši osnivači imaju preko 10 godina iskustva u ovoj industriji, stičući duboko razumevanje tržišta i ključnih faktora koji utiču na uspeh. Njihova upornost u istraživanju fundamenata i kripto projekata osigurava da smo uvek korak ispred.

Ali to nije sve! Deo našeg tima je takođe profesionalni trgovac sa brokerskom licencom, koji je bio učesnik prestižnog takmičenja u trgovini – “United States Investing Championship 2022 Final Standings”, na kojem je osvojio jedno od prestižnih mesta u TOP 10 najboljih trgovaca sveta, samo je pokazatelj koliko smo posvećeni postizanju izvanrednih rezultata za naše klijente.

Kroz naše konsultacije, nudimo vam personalizovane analize i strategije koje su usklađene sa vašim ciljevima. Naša podrška, alati i pristup zajednici investitora osiguraće da se osećate sigurno i podržano tokom svog investicionog puta.

Nemojte dozvoliti da vas nejasnoće i nesigurnost spreče u ulaganju u kriptovalute. Izaberite nas, tim sa dokazanim iskustvom i stručnošću koji će vas voditi ka finansijskom uspehu.

Spremni ste da investirate u svoju budućnost?

Dozvolite nam da budemo vaš pouzdani partner na tom putu. Kontaktirajte nas danas da zajedno ostvarimo vaše finansijske ciljeve!

MISIJA

Naša misija je podizanje svesti i kulture investiranja u Srbiji i regionu, da pomognemo ljudima na našim prostorima da se informišu i edukuju o kriptovalutama, kako bi doneli informisane odluke o investiranju i postigli svoje finansijske ciljeve.

VIZIJIA

Naša vizija je biti pouzdan partner za naše klijente i biti prepoznat kao regionalni lider u pružanju visokokvalitetne edukacije i savetodavnih usluga o investiranju u kriptovalute, uz konstantan fokus na korisničko iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata.

VREDNOSTI

Posvećenost - Izvrsnost - Preduzetnost Empatija - Poverenje - Transparentnost

Ko smo mi?

Andrejevic Ivan

Andrejević Ivan

Osnivač grupe Crypto Traders Balkan

Andrejevic Andrea

Andrejević Andrea

CEO & Co-founder at CTB Crypto & Consulting

Gnjatović Miroslav

Profesionalni berzanski trgovac sa brokerskom licencom

CTB Crypto & Consulting

Investiraj pametno. 

Pretplati se

Prijavite se na naš newsletter!

Kontakt