O NAMA

Osnivači smo Crypto Traders Balkan-a, mreže koja je nastala s ciljem da okupi ljubitelje kriptovaluta, investitore i stručnjake u ovoj oblasti.

Od svog osnivanja 2017. godine, Crypto Traders Balkan je postao jedna od najvećih i najuticajnijih grupa u regionu. Naš fokus je na edukaciji i pružanju stručnih saveta, kako za početnike tako i za iskusne investitore i trgovce.

CTB Crypto & Consulting

Naša strast prema ovom dinamičnom polju dovela je do osnivanja firme u želji da podelimo sa vama naše znanje i iskustvo.

Prva smo akademija za investiranje i trgovanje kriptovalutama u Srbiji. I prvi koji pored teorijske pružaju i praktičnu obuku i podršku polaznicima i nakon završetka kursa.

Takođe savetujemo kako kompanije tako i pojedince kako da izgrade uravnotežen kripto portfolio. Klijenti dobijaju stručne savete, personalizovani plan investiranja, dugoročno praćenje portfolija, aktuelna izveštavanja i potpunu transparentnost. Sve ove beneficije omogućavaju našim klijentima da donose informisane odluke o investiranju i da postignu svoje finansijske ciljeve.

"Želja nam je da podelimo sa vama naše najbolje znanje i iskustvo i da pomognemo svakome ko želi da krene u svet investiranja, da sa što manje stranputica, gubljenja vremena i novca stigne do svog cilja."

Ono što nas izdvaja je naša posvećenost pružanju vrhunskih usluga u kripto-investiranju. Naši osnivači imaju preko 10 godina iskustva u ovoj industriji, stičući duboko razumevanje tržišta i ključnih faktora koji utiču na uspeh. Njihova posvećenost u istraživanju fundamenata i kripto projekata osigurava da smo uvek korak ispred. 

Kroz naše konsultacije, nudimo vam personalizovane analize i strategije koje su usklađene sa vašim ciljevima. Naša podrška, alati i pristup zajednici investitora osiguraće da se osećate sigurno i podržano tokom svog investicionog puta.

Nemojte dozvoliti da vas nejasnoće i nesigurnost spreče u ulaganju u kriptovalute. Izaberite nas, tim sa dokazanim iskustvom i stručnošću koji će vas voditi ka finansijskom uspehu.

Verujemo da je ključ uspeha u obrazovanju i pravovremenim informacijama, te se trudimo da našim klijentima pružimo najbolje moguće resurse i podršku.

Spremni ste da investirate u svoju budućnost?

Pridružite nam se i postanite deo naše zajednice koja raste i napreduje zajedno sa tržištem kriptovaluta.

Hvala vam što ste posetili našu stranicu, radujemo se saradnji sa vama!

MISIJA

Naša misija je podizanje svesti i kulture investiranja u Srbiji i regionu, da pomognemo ljudima na našim prostorima da se informišu i edukuju o kriptovalutama, kako bi doneli informisane odluke o investiranju i postigli svoje finansijske ciljeve.

VIZIJIA

Naša vizija je biti pouzdan partner za naše klijente i biti prepoznat kao regionalni lider u pružanju visokokvalitetne edukacije i savetodavnih usluga o investiranju u kriptovalute, uz konstantan fokus na korisničko iskustvo i zadovoljstvo naših klijenata.

VREDNOSTI

Posvećenost - Izvrsnost - Preduzetnost Empatija - Poverenje - Transparentnost

Ko smo mi?

Andrejevic Ivan

Andrejević Ivan

Osnivač grupe Crypto Traders Balkan

Andrejević Andrea

CEO & Co-founder at CTB Crypto & Consulting