INVESTING &
TREJDING KURS

RAZVOJ STRATEGIJE

TREJDING PSIHOLOGIJA

RISK MENADŽMENT

MENTORING I ZAJEDNICA

Za pohađanje ovog kursa nije potrebno predznanje. Svako može naučiti i postati uspešan i profitabilan trgovac kriptovalutama.

“Investicija u znanje plaća najbolje kamate.”

– Benjamin Franklin

INVESTIRAJ PAMETNO.

Zašto odabrati CTB Akademiju?

CTB Akademija nudi svojim polaznicima bogato znanje i dugogodišnje iskustvo sa aspekta tehničke analize, strategija, trgovine i investiranja u kriptovalute.

Naučićeš sve od osnova čitanja grafika, korišćenja menjačnice, pa sve do trgovanja fjučersima, naprednih strategija, diverzifikacije rizika, određivanja veličine pozicije i upravljanja rizikom.

Takođe, prepoznali smo potrebu i za praktičnim delom obuke, gde kroz svakodnevnu analizu cenovnih kretanja pomažemo ti da teoriju primeniš u praksi i postaneš samostalan trgovac kriptovalutama.

TVOJ USPEH JE NAŠA DUŽNOST.

crypto traders balkan
0 +

Zadovoljnih polaznika

kriptovalute kurs

Plan obuke

Kurs traje 3 meseca. 

Teorijski deo je u obliku live webinara, traje 2 meseca, nedeljno po 1.5 sat u večernjim satima. 

Dok 3. mesec je praktična obuka koja se orgazuje kroz Discord grupu.

Šta ćeš naučiti?

U sklopu pojedinačnih konsultacija, svaki polaznik će dobiti preporuku za strategiju i stil trgovanja koji bi najviše odgovarao njegovom vremenu, otvorenosti ka riziku i ciljevima. 

U sklopu kursa posebno predavanje o poreskom i računovodstvenom tretmanu kriptovaluta za fizička i pravna lica će održati Miloš Praštalo, osnivač MNP ADVISORY, prve kriptoračunovodstvene agencije u Srbiji.

*Napomena: cena je po polazniku, a ne za celu grupu.

**Prijave su moguće preko Kontakt forme ili na adresu kontakt@ctb.rs

GRUPNI KURS

449 399 / paket
 • 8 ČASOVA PO 1.5 SAT
 • 8 OBLASTI, 16 LEKCIJA
 • MENTORSTVO
 • TESTOVI, ZADACI
 • PRAKTIČNI PRIMERI
 • PRAKTIČNA OBUKA

Klub polaznika CTB kursa

Uspeh u poslu

Znamo koliko je važna zajednica, koliko znači kada kao trgovac početnik imate pristup podršci i savetima iskusnih trgovaca – može vam pomoći da brže napredujete kao trgovac i  biti ključan za postizanje uspeha u trgovanju kriptovalutama. 
Zbog toga smo osnovali Klub Polaznika CTB Kursa. To znači da ćete dobiti pristup ne samo našem kursu, već i mreži trgovaca i investitora koji će vam pružiti podršku i pomoć nakon završetka kursa. Imaćete priliku da razmenjujete ideje, informacije i iskustva sa drugim polaznicima kursa.
Takođe 2-4 puta mesečno organizovaćemo webinare, gde ćemo zajedno analizirati tržište i aktuelnu makroekomsku situaciju kako bi odredili u kom pravcu ćemo trgovati. Ovo će vam pomoći da ostanete u toku sa najnovijim trendovima i da iskoristite prilike na tržištu.

"Odgovorno tvrdim da su oboje vrhunski profesionalci i ljudi sa kojima se može sarađivati i učiti. 20 godina sam u nekim sličnim vodama radio sam i obučio puno menadžera ali ovakav način rada i pristup nisam puno puta video. Pomogli su mi da upotpunim svoje znanje i oprobam se u ovom poslu,i za sada je saradnja na vrhunskom nivou na obostranu korist. Hvala na tome mojim mentorima."

Aleksandar Doknić

"Naučili me da trejdam baš u pravom smislu reči. Ukupno sam proputovao 800 km i veoma mi drago što sam upoznao genija koji trejda na 3,5,15 minutnim čartovima i njegovu suprugu koja radi veoma dobre analize...Sada mogu reći ono što su me naučili i sa priručnikom koji sam kupio od njih vredi više i od zlata... i evo lepe dnevnice ako nisi alav i tako živim od trejda."

Marjan tasevski

"Profesionalnost, preciznost, dostupnost, ednostavnost su izrazi so koi bi opisao Ivana i Andrea. Pravi profesionalci koe vole svoj posao, imaju puno iskustva i znanja i nisu sebicne da spodele to sa drugima. Ednostavno covjek nemoze da pronadge bolje mentore za ovaj posao!! Zato od srce preporucujem svima da svako proge ovu obuku jer bas ima sta da nauci!!"

Jovan Jovanov

  Rezervišite svoje mesto na vreme

  Želite li da investirate i trgujete kriptovalutama kao profesionalac? Ne čekajte, već danas unapredite svoje znanje i ostvarite svoje ciljeve. 

  Najčešće postavljana pitanja

  Mnogo je razlika, evo nekoliko:

  • Pre svega kurs je jedinstven, jer pruža i teorijsku i praktičnu obuku (2+1 mesec).
  • I mi sami smo trgovci sa punim radnim vremenom. To znači da vas obučavaju pravi trgovci, a ne edukator koji nikada pre nije trgovao.
  • Tehničku analizu objašnjavamo na live chartu, tako možete videti na realnom primeru kako funkcioniše izbor koina, analiza, određivanje stop-loss-a i cenovnih ciljeva. 
  • Možete poslušati razloge zašto ulazimo u konkretnu poziciju. Ovo je sjajan način da vidite trgovanje uživo u stvarnom vremenu.
  • Strategije su izgrađene na dobroj, proverenoj tehničkoj analizi i dugogodišnjem izučavanju razlika u ponašanju između tradicionalnog i kripto tržišta.
  • Kroz praktični deo u Discordu svaki dan dajemo dnevne predloge za trgovanje što vam omogućuje da pratite i "zarađujete dok učite".
  • Spominjemo koine kojima trgujemo, smer, razloge zašto ulazimo u poziciju zajedno sa našim tačnim ulaznim i izlaznim nivoima.
  • Kroz Discord grupu možete trgovati za manje od 30 minuta dnevno. Nema više celodnevnog gledanja grafikona!

  Želimo da podelimo naše znanje i dugogodišnje iskustvo, i da pomognemo i usmerimo svakog ko bi da se bavi trejdingom ili bi povremeno da investira. Takođe podučavanje drugih nam pomaže u održavanju naše discipline u trgovanju.

  Da, kurs je moguće platiti u 2 jednake mesečne rate. Prva rata (€225) se plaća najkasnije do početka kursa, a druga rata (€224) najkasnije do početka drugog meseca obuke.

  Za uplate u celosti smo obezbedili 10% popusta, i kurs je $449.

  Ne možemo garantovati vaš uspeh, uspeh zavisi od vas samih. Pažljivo pročitajte sadržaj kursa pre nego što se odlučite za kupovinu. Kurs sadrži znanje i intelektualnu svojinu, zbog toga se ne daje povrat novca, ukoliko ne možete usvojiti smernice i postati disciplinovan trgovac ili ako vam se ne sviđa strategija ili se jednostavno predomislite.

  CTB Crypto & Consulting

  Investiraj pametno. 

  Pretplati se

  Prijavite se na naš newsletter!

  Kontakt