TREJDING
KURS

Za pohađanje ovog kursa nije potrebno predznanje. Svako može naučiti i postati uspešan i profitabilan trgovac kriptovalutama.

“Investicija u znanje plaća najbolje kamate.”

– Benjamin Franklin

INVESTIRAJ PAMETNO.

ZAŠTO ODABRATI CTB AKADEMIJU?

CTB Akademija nudi svojim polaznicima bogato znanje i dugogodišnje iskustvo sa aspekta tehničke analize, strategija, trgovine i investiranja u kriptovalute.

Naučićeš sve od osnova čitanja grafika, korišćenja menjačnice, pa sve do trgovanja fjučersima, naprednih strategija, diverzifikacije rizika, određivanja veličine pozicije i upravljanja rizikom.

Takođe, prepoznali smo potrebu i za praktičnim delom obuke, gde kroz svakodnevnu analizu cenovnih kretanja pomažemo ti da teoriju primeniš u praksi i postaneš samostalan trgovac kriptovalutama.

TVOJ USPEH JE NAŠA DUŽNOST.

0 +

Zadovoljnih polaznika

PLAN OBUKE

Kurs traje 3 meseca.

Teorijski deo je u obliku live webinara, traje 2 meseca, nedeljno po 1.5 sat u večernjim satima.

Dok 3. mesec je praktična obuka koja se orgazuje kroz Discord grupu.

Nove grupe kreću u februaru, aprilu, junu, septembru i novembru.

GRUPNI KURS

$499 $449 / paket
  • 8 ČASOVA PO 1.5 SAT
  • 8 OBLASTI, 16 LEKCIJA
  • GRUPA 3-5 POLAZNIKA
  • MENTORSTVO
  • TESTOVI, ZADACI
  • PRAKTIČNI PRIMERI
  • PRAKTIČNA OBUKA
  • Sertifikat o pohađanju kursa

NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Mnogo je razlika, evo nekoliko:

• Pre svega kurs je jedinstven, jer pruža i teorijsku i praktičnu obuku (2+1 mesec).
  • I mi sami smo trgovci sa punim radnim vremenom. To znači da vas obučavaju pravi trgovci, a ne edukator koji nikada pre nije trgovao.
  • Tehničku analizu objašnjavamo na live chartu, tako možete videti na realnom primeru kako funkcioniše izbor koina, analiza, određivanje stop-loss-a i cenovnih ciljeva.
  • Možete poslušati razloge zašto ulazimo u konkretnu poziciju. Ovo je sjajan način da vidite trgovanje uživo u stvarnom vremenu.
  • Strategije su izgrađene na dobroj, proverenoj tehničkoj analizi i dugogodišnjem izučavanju razlika u ponašanju između tradicionalnog i kripto tržišta.
  • Kroz praktični deo u Discordu svaki dan dajemo dnevne predloge za trgovanje što vam omogućuje da pratite i "zarađujete dok učite".
  • Spominjemo koine kojima trgujemo, smer, razloge zašto ulazimo u poziciju zajedno sa našim tačnim ulaznim i izlaznim nivoima.
  • Kroz Discord grupu možete trgovati za manje od 30 minuta dnevno. Nema više celodnevnog gledanja grafikona!

Želimo da podelimo naše znanje i dugogodišnje iskustvo, i da pomognemo i usmerimo svakog ko bi da se bavi trejdingom ili bi povremeno da investira. Takođe podučavanje drugih nam pomaže u održavanju naše discipline u trgovanju.

Da, kurs je moguće platiti u 2 jednake mesečne rate. Prva rata ($249) se plaća najkasnije do početka kursa, a druga rata ($249) najkasnije do početka drugog meseca obuke.

Za uplate u celosti smo obezbedili 10% popusta, i kurs je $449.

Ne možemo garantovati vaš uspeh, uspeh zavisi od vas samih. Pažljivo pročitajte sadržaj kursa pre nego što se odlučite za kupovinu. Kurs sadrži znanje i intelektualnu svojinu, zbog toga se ne daje povrat novca, ukoliko ne možete usvojiti smernice i postati disciplinovan trgovac ili ako vam se ne sviđa strategija ili se jednostavno predomislite.

Investiraj pametno. Investiraj u svoje znanje.