INVESTIRANJE
U KRIPTOVALUTE

Svakodnevno smo svedoci sve veće popularnosti kriptovaluta kao novog oblika ulaganja. Ovaj trend je došao kao logična posledica sve veće digitalizacije i globalizacije, a ujedno predstavlja i novu priliku za ulaganje i ostvarivanje značajnih finansijskih dobitaka.

Veoma je važan pravovremeni ulazak na tržište, razumevanje tržišnih ciklusa i izbor prave investicije da biste profitirali. Čak iako investirate u dobar projekat, ali to činite na vrhu tržišnih kretanja, kada većina informisanih invesitora napušta tržište, ubrzo ćete biti  u ogromnom gubitku.

Zbog toga smo kreirali INVESTICIONI PAKET, kako bi sa SAMOPOUZDANJEM donosili najbolje investicione odluke za svoju FIRMU, PORODICU ili kao POJEDINAC.

Predani smo da vam pružimo apsolutno samopouzdanje za donošenje najboljih odluka i bezbrižnost da znate da su ispravne.

Kome je namenjen paket?

Naš paket je posebno osmišljen za one koji žele da iskoriste višak likvidnih sredstava i ulože ih na najbolji način u kriptovalute. Bez obzira da li ste preduzetnik ili pojedinac koji traži način da poveća svoje prihode ili da zaštiti svoj novac  od inflacije. Možda planirate budućnost za svoju porodicu ili biste da obezbedite finansijsku stabilnost, posebno za vreme penzionisanja, investiranje je pravi način da vaš novac radi za Vas.

INVESTICIONI PAKET

Ukoliko nemate prethodnog iskustva, pružićemo vam osnovnu obuku za korišćenje menjačnice i walleta.

U ovoj fazi, fokusiramo se na razumevanje finansijskog stanja i ciljeva klijenta, kako bismo mogli da pružimo personalizovane savete i preporuke, i da izradimo plan koji je prilagođen klijentovim specifičnim potrebama. 

Plan će sadržati prilagođenu strategiju i taktiku investiranja u kriptovalute koja će odgovarati klijentu i pomoći mu da postigne svoje finansijske ciljeve.

Klijent će dobiti detaljne preporuke o tome kako uložiti novac, koje kriptovalute odabrati i kako pratiti performanse portfolija.

Sve ove informacije će biti dostupne klijentu kroz našu platformu, zajedno sa redovnim ažuriranjima i savetima za dalje ulaganje.

Vršimo stalni monitoring tržišta i vašeg portfolija, kako biste bili bezbrižni oko vaših investicija. Obaveštavamo vas ukoliko očekujemo važnije obrte, i ukazujemo na formiranje obrazaca i tehničkih pokazatelja koji signaliziraju obrt trenda i daljemo preporuke u skladu stim kako da na najbolji način zaštitite vašu investiciju i maksimizujete profit.

Dodatno, pružićemo vam savete za smanjenje rizika i povećanje profita, kao i preporuke za izlazak iz investicija koje više ne odgovaraju vašim ciljevima ili riziku. Ovakva individualna prilagođena strategija i praćenje portfolija je ključna za postizanje dugoročnih finansijskih ciljeva.

Ovo uključuje redovne sastanke i izveštavanje o performansama investicija kako bi klijent bio obavešten o svim promenama na tržištu i mogućnostima za optimizaciju investicija.

Klijenti će dobijati redovne izveštaje o svojim investicijama i performansama portfolija. Izveštaji će biti personalizovani i prilagođeni individualnim potrebama klijenata kako bi im pomogli da bolje razumeju svoje investicije i da donose bolje odluke u budućnosti.

Dostupni smo za bilo kakva pitanja ili nedoumice koje klijenti imaju u vezi sa njihovim portfolijom ili investicionom strategijom.

Portfolio monitoring
Investiciono savetovanje

Šta klijeti kažu o nama?

Dve godine vođenja mog portfolia je prošlo, malo je reći da sam više nego zadovoljan. Andrea i Ivan su održali odličnu komunikaciju tokom vremena kao i prvih dana, svaki rebalans portfolia koji vode je urađen po preporuci, u trenucima nestabilnosti tržišta svaka njihova reakcija je bila odlično i pravovremeno pripremljena. Ono fascinantno je da smo na njihovu inicijativu i njihovim veštim hedžovanjem 2022. godinu završili bez gubitaka iako je bila obeležena jakim padajućim trendom. Niska tolerancija ka riziku je ono što je ostalo vrlo primećeno i usled velike volatilnosti kriptovaluta, moj portfolio je vođen na vrlo profesionalnom nivou. Od izuzetne je važnosti zaštiti investiciju, a od još veće imati saradnju sa profesionalcima koji brinu o vašoj investiciji. Apsolutna preporuka za svakog ko se dvoumi da li oko investiranja ili oko prepuštanju monitoringa profesionalcima. Nastavljamo saradnju i u narednom periodu.

Petrović Milan

  Zakažite besplatnu konsultaciju

  Želite li da donosite pametnije odluke o svojim investicijama? Ne čekajte, već danas unapredite svoje finansijsko stanje i ostvarite svoje ciljeve. 

  CTB Crypto & Consulting

  Investiraj pametno. 

  Pretplati se

  Prijavite se na naš newsletter!

  Kontakt