PORTFOLIO
MONITORING

Pratimo vaš portfolio, analiziramo tržište kriptovaluta i dajemo vam redovne izveštaje i preporuke.

Za uspešne investicije treba strpljenja i vremena. Kada ući a kada izaći sa tržišta, koji su tržišni ciklusi, a šta su sve dobre prilike, da li se investitori povlače, ima li dobrih signala koje malo ljudi vidi – to su samo neke od informacija koje dobijate u okviru ovog paketa.

INVESTICIONI PAKET vam omogućuje da sa SAMOPOUZDANJEM donosite najbolje investicione odluke za svoju FIRMU, PORODICU ili kao POJEDINAC.

Portfolio monitoring
kriptovalute kurs

Više ne morate brinuti o promenama na tržištu.

Naš tim stručnjaka će pažljivo pratiti vaš portfolio i analizirati kretanje kriptovaluta kako biste uvek bili informisani o performansama vaših investicija. 

U svakom trenutku znaćete tačan status vaših ulaganja, imaćete redovne izveštaje o performansama i preporuke za optimalno upravljanje portfolijom.

Investicija nije igra. Sve tehnike i analize koje vam dajemo – primenjujemo i mi. Dobićete stručno savetovanje i praćenje koje se zasniva na praksi i vašoj individualnoj situaciji, a ne glasine ili “predlog na osećaj”.

Kome je namenjen paket?

Naš paket je posebno osmišljen za one koji žele da iskoriste višak likvidnih sredstava i ulože ih na najbolji način u kriptovalute. Bez obzira da li ste preduzetnik ili pojedinac koji traži način da poveća svoje prihode ili da zaštiti svoj novac  od inflacije. Možda planirate budućnost za svoju porodicu ili biste da obezbedite finansijsku stabilnost, posebno za vreme penzionisanja, investiranje je pravi način da vaš novac radi za Vas.

Kako funkcioniše?

INVESTICIONI PAKET

Ukoliko nemate prethodnog iskustva, pružićemo vam osnovnu obuku za korišćenje menjačnice i walleta.

U ovoj fazi, fokusiramo se na razumevanje vašeg finansijskog stanja i ciljeva, kako bismo mogli da pružimo personalizovane savete i preporuke, i da izradimo plan koji je prilagođen vašim specifičnim potrebama. 

Plan će sadržati prilagođenu strategiju i taktiku investiranja u kriptovalute.

Dobićete detaljne preporuke o tome kako uložiti novac (i zašto baš tako), koje kriptovalute odabrati i kako pratiti performanse portfolija.

Sve ove informacije će vam biti dostupne kroz našu platformu, zajedno sa redovnim ažuriranjima i savetima za dalje ulaganje.

Vršimo stalni monitoring tržišta i vašeg portfolija, kako biste bili bezbrižni oko vaših investicija. Obaveštavamo vas ukoliko očekujemo važnije obrte, i ukazujemo na formiranje obrazaca i tehničkih pokazatelja koji signaliziraju obrt trenda i daljemo preporuke u skladu s tim kako da na najbolji način zaštitite vašu investiciju i maksimizujete profit.

Dodatno, pružićemo vam savete za smanjenje rizika i povećanje profita, kao i preporuke za izlazak iz investicija koje više ne odgovaraju vašim ciljevima ili riziku. Ovakva individualna prilagođena strategija i praćenje portfolija je ključna za postizanje dugoročnih finansijskih ciljeva.

Imaćemo redovne sastanke i izveštavanje o performansama investicija kako biste bili obavešteni o svim promenama na tržištu i mogućnostima za optimizaciju investicija.

Dobijaćete redovne izveštaje o svojim investicijama i performansama portfolija. Izveštaji su personalizovani i strukturisani tako da dobro razumete zašto investirate, gde investirate i tako da možete i samostalno da donosite odluke kasnije.

Imate nedoumice ili pitanja povodom strategije? Ili generalno pitanja? Za sve vreme trajanja saradnje, dostupni smo vam za svaki vid podrške.

Zašto odabrati nas?

PERSONALIZOVANI PRISTUP

Svako ima svoje ciljeve. Neko uvećanje bogatstva, a neko sigurnu penziju. Ne dobijate šablone, već prilagođena rešenja.

ALOKACIJA I DIVERZIFIKACIJA

Pomoćićemo Vam u izgradnji pravilno uravnoteženog portfolija, u biranju investicija koje će doneti veći profit i projekata koji će dugoročno postojati. 

MONITORING PORTFOLIJA

Vršimo stalni monitoring, kako biste bili bezbrižni oko vaših investicija. Pratimo tržišne trendove i moguće rizike te pružamo preporuke za optimalnu alokaciju portfolija.

REBALANS PORTFOLIJA

Kripto tržište je dinamično. Na vreme ćete dobiti informacije o svim promenama na tržištu i brze preporuke za optimizaciju investicija.

STRUČNO SAVETOVANJE

Sve tehnike i analize potiču iz prakse i našeg stručnog obrazovanja. Investiranje nije igra, već ozbiljna nauka.

PARTNERSTVO

Dugoročno partnerstvo usmereno ka vašem finansijskom rastu. Vaši ciljevi postaju i naši ciljevi, a mi smo uz vas u svakom koraku.

Transparentnost i sigurnost

Transparentnost i sigurnost su osnovne vrednosti naše kompanije.

Ključno je da postoji poverenje, i zato pružamo jasne informacije o našem pristupu i zaštiti podataka.

POTPUNA TRANSPARENTNOST

Naša usluga je potpuno transparentna i ne zahteva pristup vašem novcu ili privatnim ključevima. Mi ne upravljamo vašim sredstvima, već samo pratimo, analiziramo i pružamo preporuke kako biste vi donosili informisane odluke o vašem portfoliju. Vaše investicije ostaju u vašem vlasništvu, i vi imate punu kontrolu nad njima.

POVERLJIVOST INFORMACIJA

Sve vaše lične i finansijske informacije se tretiraju sa apsolutnom poverljivošću. Poštujući vašu privatnost, obezbeđujemo ugovor o poverljivosti koji garantuje da će vaše informacije biti tretirane sa najvišim stepenom diskrecije. Možete biti sigurni da vaše investicione planove čuvamo u strogoj tajnosti.

Šta klijeti kažu o nama?

Performanse portfolija

Kroz ovaj grafikon, ističemo značaj stručnog vođenja i analize vašeg portfolija. Naš tim stručnjaka koristi najnovije analitičke alate i dugogodišnje iskustvo poznavanja fundamenta projekata, kako bismo vam omogućili da donesete informisane odluke o upravljanju vašim kripto investicijama.

Linija koja prikazuje kumulativni rast portfolija naših klijenata, ukazuje na ukupan rast vrednosti investicija tokom određenog vremenskog razdoblja.

Druga linija prikazuje kumulativni rast vrednosti BTC-a tokom istog perioda. Ovo upoređivanje omogućava jasno razumevanje kako se portfolio razvija u odnosu na jednu od najznačajnijih i najpopularnijih kriptovaluta.

Zakažite besplatnu konsultaciju

Želite li da donosite pametnije odluke o svojim investicijama?  Ulaganje može biti moćno sredstvo za postizanje finansijske stabilnosti i ostvarivanje vaših ciljeva. Ne čekajte, već danas unapredite svoje finansijsko stanje i ostvarite svoje ciljeve. 

Najčešće postavljana pitanja

Preporučena veličina početnog portfolija za našu  uslugu iznosi minimalno 10,000 dolara. Smatramo da ovaj iznos predstavlja optimalan početni kapital koji će klijentima omogućiti da maksimizuju benefite naših usluga.

Veći početni kapital takođe omogućuje bolju diversifikaciju portfolija, što smanjuje potencijalni rizik i omogućuje pristup širem spektru kriptovaluta.

Naša usluga je osmišljena da pruži vrhunsku vrednost i podršku svakom klijentu, kako bismo stvorili uspešno partnerstvo usmereno ka ostvarenju vaših finansijskih ciljeva.

Cena naše usluge se sastoji od godišnjeg održavanja i procentualnog profita na kraju godine.

 

Cene godišnjeg održavanja zavise od veličine vašeg portfolija:

  • Za portfolije vrednosti od 10,000 do 20,000 USD, naša godišnja provizija iznosi 7%.
  • Za portfolije vrednosti od 20,000 do 50,000 USD, naša godišnja provizija iznosi 5%.
  • Za portfolije vrednosti iznad 50,000 USD, naša godišnja provizija iznosi 3%.

 

Naša usluga se bazira na principu partnerstva. Zato smo uveli revolucionaran model naplate nakon ostvarenog profita. Na kraju godine, naplaćujemo samo 20% od vašeg ostvarenog profita, omogućavajući vam da prvo ostvarite benefite od vaših investicija pre nego što se naša provizija primeni.

Uz nas, vaše kripto investicije su u sigurnim rukama, a naša cenovna politika je prilagođena vašim potrebama. 

Cilj nam je da pružimo klijentima pouzdanu i stručnu podršku kako bi optimizovali svoj kripto portfolio. Međutim, važno je napomenuti da, kao i kod svih investicija, ne postoji apsolutna garancija na profit.

Naša firma ne može garantovati specifičan iznos profita ili određeni povrat na investicije. Kripto tržište je poznato po svojoj volatilnosti i nepredvidivosti, što znači da investitori mogu doživeti kako povrat na investicije, tako i gubitke.

Međutim, ono što naša usluga pruža je vrednost iskustva i ekspertize našeg tima. Naši stručnjaci imaju duboko razumevanje tržišta i analiziraju promene kako bi pružili najbolje moguće preporuke klijentima. Sprovodimo temeljne analize i pratimo aktuelne trendove, kako bismo identifikovali potencijalne šanse za rast i smanjenje rizika.

Naša filozofija je da se fokusiramo na dugoročni rast portfolija i smanjenje potencijalnih rizika kroz raznovrsnost ulaganja. Učimo klijente kako da razumeju njihove investicije i donose informisane odluke, a naša podrška im je uvek dostupna.

Važno je napomenuti da svaka investicija nosi određeni stepen rizika, i potrebno je da klijenti budu spremni preuzeti taj rizik. Naša uloga je da im pružimo stručne savete i analize, kako bi imali jasniju sliku o njihovom portfoliju i tržišnim kretanjima.

Težimo pružiti klijentima snažan temelj i alate za upravljanje njihovim investicijama, kako bi mogli donositi informisane odluke i postizati dugoročni finansijski uspeh.

Ne, naša usluga portfolio monitoringa ne uključuje obuku za investitore koji žele da steknu znanje i veštine za samostalno donošenje informisanih odluka u vezi sa svojim kripto investicijama. Međutim, naš Kripto Investing i Trejding Kurs je osmišljen kako bi pružio klijentima sveobuhvatan uvid u svet kriptovaluta, investiranja i trgovine.