INVESTIRANJE
U KRIPTOVALUTE

Nema sumnje da su digitalne valute doživele značajan rast u proteklih 10 godina, međutim veoma je važan pravovremeni ulazak na tržište, razumevanje tržišnih ciklusa i izbor prave investicije da biste profitirali. Čak iako investirate u dobar projekat, ali to činite na vrhu tržišnih kretanja, kada većina invesitora napušta tržište, ubrzo ćete biti  u ogromnom gubitku.

Zbog toga smo kreirali INVESTICIONI PAKET, kako bi sa SAMOPOUZDANJEM donosili najbolje investicione odluke za svoju FIRMU, PORODICU ili kao POJEDINAC.

Predani smo da vam pružimo apsolutno samopouzdanje za donošenje najboljih odluka i bezbrižnost da znate da su ispravne.

KOME JE NAMENJEN PAKET?

Paket je namenjen pre svega vlasnicima preduzetničkih radnji ili firmi, ali i pojedincima koji bi da investiraju u kriptovalute, i na taj način uposle višak likvidnih sredstava.

S obzirom na to da živimo u svetu inflacije, sav novac koji čuvate u gotovini ili na računima gubi vrednost iz dana u dan. Investiranje je dobar način da učinite da vaš novac raste.

INVESTICIONI PAKET

$ 1499 godišnje
  • Obuka za korišćenje kripto menjačnice i walleta
  • Izrada individualnog plana i strategije za investiranje
  • Nivoi za kupovinu i prodaju za BTC, ETH i još 15 kriptovaluta na dnevnom grafikonu
  • Alarmi ukoliko cena stigne do tih nivoa, kako ne biste stalno morali pratiti cene
  • Mesečni video update
  • Vršimo stalni monitoring tržišta i obaveštavamo vas ukoliko dođe do važnijih obrta, i ukazujemo na formiranje obrazaca i tehničkih pokazatelja koji signaliziraju obrt trenda
  • Preporuke za rebalans portfolija posle 6 meseci
  • Zoom konsultacije po potrebi
  • 24/7 podrška

UKOLIKO NAKON KONSULTACIJA SE ODLUČITE DA BUDETE NAŠ KLIJENT, CENA ODABRANOG PAKETA ĆE BITI UMANJENA ZA IZNOS KONSULTACIJE.

Investiraj pametno. Investiraj u svoje znanje.