KRIPTO
REVOLUCIJA

KRIPTO

REVOLUCIJA

INVESTIRANJE I TREJDING

AUTORI: ANDREJEVIĆ ANDREA, ANDREJEVIĆ IVAN

RSD 1.990,00

NOVO

Rezervišite svoj primerak ispunjavanjem kontakt forme na dnu stranice.

"Knjiga koja je pred nama predstavlja potpuno novu vrednost na ovim prostorima svakom ko želi da uđe korak dublje od površine u svet trejdinga, pre svega kriptovalutama, na strateški održiv način. Čitajući knjigu autori su me veoma pitko poveli od bazične hronike kripto sveta i fundamentalnih činjenica digitalno vrednosnog sistema u temeljno struktuirano polje trgovine. Kroz različite strategije trgovanja, analize, primere i savete kreirali su nezaobilaznu literaturu budućih i sadašnjih trejdera različitih nivoa ekspertize. Sjajan vodič za upravljanje kripto trgovinom."
Boris Radnic
Radnić Boris
sub-regionalni direktor, bankarski sektor

Šta kupci kažu o knjizi?

 ... što se sadržaja tiče, mislim da će pre svega nama početnicima biti od velike koristi ... sve najvažnije je lepo sažeto na jednom mestu i to našem jeziku (ne morajući da se jure pojedinačni delovi razasutim po internetu na stranim jezicima) ... ... tekstovi su pisani na razumljiv i dopadljiv način i propraćeni su jasnim i preglednim grafikonima ... objašnjenja su svedena na suštinu i praktično su orijentisana (bez preterane teorije) ... jednostavno, za moj početak kripto trgovanja mislim da sada imam sve što mi je potrebno iz oblasti TA da krenem ... naravno, sada treba ne samo što više toga usvojiti, nego pronaći od svega svoju strategiju, primeniti je u praksi i steći to dragoceno lično iskustvo ... nadam se da ću to postepeno uspeti ... toliko zasada od mene ... dakle, preporuka za knjigu!

Vlastimir Stojanović

Knjiga za pohvalu! Jednostavno napisana, brojni primjeri i obvezan je alat za svakog trejdera. Bez obzira jeste li početnik ili imate već nekog iskustva.

Kristina Akinyemi

Odlično objašnjenji pojmovi i svedeni na jednostavan jezik. Velika preporuka svakom ko hoće da se bavi trgovinom kripto valuta.

Mihailo D. Djurdjević

Za sve nivoe učesnika kripto tržišta, osmišljeno i za početnike i za one sa iskustvom. Topla preporuka za svakoga ko želi ozbiljno da se posveti kripto tržištu.

Milan Banićević

Jako dobra knjiga sa puno dobrih informacija i odlična odskočna daska koja će vam pomoć da postanete uspješan trader.

Dario Šamec

Knjiga je dobra..isprintao i uvezao sam ga jer mi je lakše pratiti. Mogu samo reći da je ispunio moja očekivanja.

Davor Turkanović

Ovo je sjajno, toliko jasnih informacija u knjizi da uokvirim znanje o kripto valutama i trejdovanju! Veoma lepo od vas što pomažete i što ste uvek dostupni za pomoć. Divni ste!

Vesna Dmitrović

Knjiga veoma dobro i jednostavno napisana, sa primerima. Jedina stvar je to sto ima da se zapamti dosta pa moze potrajati (bar meni).

Vladimir Vujasinović

Jasna, direktna, poučna knjiga. Sve šta jednom početniku treba bez da zalazi po youtube-u i gubi se po na tisućama kanala o trejdanju. Također će u Ivanu naći osobu koja je voljna pomoći da se prevladaju prepreke.

Toni Fantas Vukšić

Za Vas koji zelite da nesto naucite,obavezno preporucujem ovo stivo,jer imate sve na jednom mestu kako bi se upoznali sa trgovanjem.Ne morate da trazite informacije po netu,forumima,youtube/u,,,itd ustedece Vam mnogo vremena.Ovo Vam moze doneti lep dodatni izvor priliva a mozda preraste i u jedini-daj Boze.Sto zelim sebi,zelim i svima Vama.

Dragan Babić

Preporuka za ovu odličnu knjigu i od mene! Nemate izgovor da u ovom "zimskom snu" ne ulažete u sebe kroz edukaciju i učenje.

Miloš Praštalo MNP Advisory

Sve top sve sažvakano što se kaže.

Darko Vijatov

Evo dobio sam konačno knjigu pročitao sam je. Ja sam veoma zadovoljan sa njom a pogotovo sa tim što je sve lepo i jasno objašnjeno bez nekih teških i komplikovanih izraza i termina.

Tomica Jurčak

  Rezerviši svoj primerak

  Knjiga kripto revolucija investiranje i trejding
  CTB Crypto & Consulting

  Investiraj pametno. 

  Pretplati se

  Prijavite se na naš newsletter!

  Kontakt