KRIPTO

TREJDING

Pripremi se za profitabilan trejding!

Kada je u pitanju trejding, knjige i teorija su samo deo priče. PRAVA VEŠTINA SE STIČE KROZ PRAKSU  – 80% trejdinga je upravo to. Da ne gubite dragoceno vreme i novac na sopstvenim greškama, osnovali smo zajednicu na Discordu.

Ako želite iskoristiti potencijal koji pružaju kriptovalute, ali niste sigurni kako samostalno trgovati, naša Discord grupa je idealno mesto za vas. Nudimo različite pakete gde možete pratiti naše analize i trgovine, a čak i prepisivati naše uspešne strategije. Učinite svoje kripto ulaganje pametnijim i profitabilnijim uz našu podršku!

Pridružite se i postanite deo uspešnih trgovaca.

kripto trejding

Izbor Paketa

Svesni smo da su potrebe trgovaca različite, stoga smo osmislili niz fleksibilnih kripto trejding paketa. Bez obzira da li ste početnik u svetu kriptovaluta ili iskusni trgovac, imamo rešenje za vas. Otkrijte paket koji najbolje odgovara vašim ciljevima i postanite deo uspešnih trgovaca.

VIP

Idealan za početnike i one koji žele upoznati svet kriptovaluta. Za one koji žele preskočiti istraživanje i prepustiti nam kompletnu analizu i trgovine.

74 Mesec
  • 3-5 TA dnevno na 1-6h grafikonu
  • Ukupno 90-150 TA mesečno
  • Strategija za diverzifikaciju rizika
  • Pomoć pri odabiru veličine pozicije
  • Tradingview alarm
  • Video update 1 nedeljno
  • Mentorstvo, konsultacije 1 na 1
  • 24/7 podrška

PREMIUM

Za one koji bi istovremeno da grade i trgovinski i investicioni portfolio. Dobićete premium analize i trgovinske signale kako biste ostvarili optimalne rezultate.

104 Mesec
  • Sve iz VIP paketa
  • +
  • Nivoi za kupovinu i prodaju na nedeljnom grafikonu za TOP 14 kriptovaluta
  • Konsultacije oko rebalansa postojećeg portfolija
  • Uvid u naš portfolio - koje koine zašto i kada kupujemo
  • Saveti za HODL, investiranje i izgradnju uravnoteženog portfolija

Iskoristite POPUST preko Yettel aplikacije

• 00Dan
  • 00Sat
  • 00Minut
  • 00Sekund

U saradnji sa Yettelom obezbedili smo 30% popusta na PREMIUM Crypto Trejding Paket. Iskoristite popust čak iako niste Yettel korisnik.

Prvo je potrebno da se registrujete preko Yettel shopping aplikacije. Potražite popust na paket u kategoriji Usluge, sačuvate kupon i javite nam se sa brojem kupona na kontakt@ctb.rs

* Napomena: cena se odnosi na mesec dana članarine.

** Popust se može iskoristiti u periodu od 12.10.2023. do 26.10.2023.

Uštedite

Uz 3-mesečnu, polugodišnju i godišnju pretplatu, uštedite na članarini!

Ko će raditi sa vama?

Andrejevic Ivan

Andrejević Ivan

Ivan je osnivač grupe Kripto Invest Klub, ko-autor knjige Kripto revolucija i ko-autor emisije "Berzanske priče". Kripto analitičar i trgovac.

Andrejevic Andrea

Andrejević Andrea

Andrea je ekonomista, dugogodišnji trgovac, analitičar i ko-autor knjige Kripto Revolucija. Osnivač je CTB Crypto & Consulting-a.

miroslav gnjatović

Miroslav je profesionalni berzanski trgovac sa brokerskom licencom i višegodišnjim iskustvom. Na prestižnom takmičenju u trgovini " United States Investing Championship 2022 Final Standings" u trgovini fjučersima je osvojio jedno od prestižnih mesta u top 10 najboljih trgovaca sveta.

Poslušajte šta kaže profesionalni trgovac i investitor, Milan Banićević o našoj Diskord Trejding Zajednici.

Zakažite besplatnu konsultaciju

Niste sigurni koji paket najbolje odgovara vašim potrebama?

Nemate dovoljno vremena za analizu tržišta ili niste sigurni kako samostalno trgovati?

Želite donositi pametnije odluke u svojim trgovinama, pratiti market update, analize i trgovine profesionalnih trgovaca? Ne čekajte, ZAKAŽITE KONSULTACIJU već danas i ostvarite svoje ciljeve.

CTB Crypto & Consulting

Investiraj pametno.