DOGAĐAJI

“Nikad ništa nisam naučio pričanjem, nego postavljanjem pitanja.”

– Lu Holc

Uskoro
NAJAVA KRIPTO KARAVANA: Od investicije do računovodstva

Mesto održavanja: Novi Sad, Privredna Komora Vojvodine

Promocija knjige Kripto revolucija i najava Kripto karavana.

29. Novembar
TRIBINA: Investiranje u digitalnu i/ili materijalnu imovinu

Mesto održavanja: Subotica, Ekonomski Fakultet

Ekonomski fakultet u Subotici u saradnji sa "Društvom ekonomista Subotica" i Privrednom komorom Srbije organizovala je Tribinu na temu: "Investiranje u digitalnu i/ili materijalnu imovinu".

26. Oktobar
PANEL DISKUSIJA: Stanje ekonomije i tržišta

Mesto održavanja: Novi Sad, Naučno Tehnološki Park

U organizaciji Business Talks Networka pričali smo o trenutnom stanju ekonomije i tržišta a naravno, dotakli smo se i kripta i njegove uloge u trenutnoj recesiji.

18. Oktobar
RADIONICA: Kriptovalute - porezi, računovodstvo, zakoni i investiranje

Mesto održavanja: Beograd, Kurs Kreator

Jedinstveni kurs za sve firme zainteresovane za detaljne informacije o poslovanju sa kriptovalutama u Srbiji.

6. Oktobar
INVESTMENT ARENA: Kripto tržište na prekretnici

Mesto održavanja: Online

Veliki webinar u organizaciji Milan Horvat-a jednog od najiskusnijh brokera na ovim prostorima i osnivača FIMA, jedne od najstarijih brokerskih kuća na Balkanu.

4. Oktobar
BLOKČEJN BIZNIS PANEL: Nove mogućnosti zarade za srpska preduzeća

Mesto održavanja: Novi Sad, Privredna Komora Vojvodine

Privredna komora Vojvodine u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam organizovala je panel-radionicu „Blokčejn i nove mogućnosti zarade za srpska preduzeća“

8. Septembar
PANEL DISKUSIJA: Tokenizacija poslovanja, uticaj blockchaina i kriptovaluta na poslovne prilike

Mesto održavanja: Subotica, InfostudHub

Prošlo je više od godinu dana od donošenja zakona o digitalnoj imovini, koje su inovacije u poslovanju primenjene ovim zakonom, tokenizacija poslovanja, investiranje u kriptovalute u bear trendu kao i o drugim temama ste mogli čuti na panelu u organizaciji InfostudHub-a.

31. Mart
KONFERENCIJA: Razvoj tržišta digitalne imovine

Mesto održavanja: Beograd, Slovačka ambasada

Inicijativa za razvoj tržišta digitalne imovine je okupila blockchain developere, pravnike, ekonomiste, finansijske i poreske savetnike,  predstavnike fondova, investitore, predstavnike banaka, visokoškolskih ustanova. Posvetili smo vreme Tokenizaciji poslovanja i digitalne imovine u Srbiji, trendovima, crypto svetu, izazovima, prilikama i primerima iz prakse.

28. Mart
WEBINAR: Šta je digitalna imovina i kako menja ekonomski sistem koji poznajemo?

Mesto održavanja: Banja Luka, Ekonomski Fakultet , online

U organizaciji Ekonomskog Fakulteta iz Banja Luke održali smo predavanje o modernom finansijskom sistemu, alternativnim izvorima finansiranja, osnovnim pojmovima i mehanizmima blockchaina.

31. Januar
WEBINAR: Tržište kriptovaluta: Sigurnost, legalnost, volatilnost

Mesto održavanja: Online, Nemačka-Srpska Privredna Komora

U saradnji sa Nemačko-Srpskom privrednom komorom organizovana je onlajn panel diskusija na temu Tržište kriptovaluta: sigurnost, legalnost, volatilnost.

15. Septembar
PREZENTACIJA: Kriptovalute - glasine, realnost, zarada i porezi

Mesto održavanja: Subotica, InfostudHub

Saznajte sve što treba da znate u vezi trgovine i rudarenja kriptovaluta, pravne i poreske regulative, ali i kako da vi kao pojedinac koji se bavi trgovinom ili rudarenjem kriptovaluta profitirate od korišćenja digitalne imovine u svom poslovanju.

Investiraj pametno. Investiraj u svoje znanje.